Regisztrációs bankkártya – előfizetéshez, ismétlődő vásárláshoz

Regisztrációs bankkártya – előfizetéshez, ismétlődő vásárláshoz

2012 első újdonságaként hamarosan elindítjuk a kifejezetten ismétlődő vásárláshoz, előfizetéshez optimalizált bankkártyás fizetési megoldásunkat. A rendszer a hagyományos kártyás fizetés bankkártya adat bevitelétől kíméli meg a Vásárlókat.

Egyszeri regisztráció

A Vásárlók az első vásárlás alkalmával regisztrálják bankkártyájukat: Partnerünk indítja a regisztrációt, mi azz OTP biztonságos online bankkártyás fizetési oldalára irányítjuk a felhasználót, ahol sikeresen regisztrál, majd a VoxPay-en keresztül vissza kerül a Partner oldalára. Ezzel a Partner jogot kapott a bankkártya terhelésére.

Egyszerű bankkártyás fizetés

A Vásárló a Partner oldalán ezen túl már egyetlen jelszó megadásával vásárolhat bankkártyája terhére.

Bankkártyás előfizetés

Bizonyos esetekben – pl. havi előfizetési díj – a Partner időzítetten, automatikusan megterhelheti a Vásárló kártyáját, így a felhasználónak nem kell havonta rákattintania az előfizetési díj fizetése gombra, csupán egy megerősítő e-mailt kap a VoxPay rendszertől a sikeres fizetésről.

Vásárlói biztonság mindenek felett

Amennyiben a Vásárló azt szeretné, hogy az egyik Partner a továbbiakban ne tudja megterheli kártyáját, a VoxPay fiókjában megvonhatja az engedélyt, de korábban tiltott Partnerek számára is adhat ismét engedélyt a terhelésre. Amennyiben a Vásárló a továbbiakban egyik Partnernek és a teljes VoxPay rendszernek sem kíván engedélyt adni a terhelésre, az OTP bankkártya regisztrációnál a teljes VoxPay rendszert letilthatja.

Ezzel a kétszintű engedélyezési rendszerrel tudjuk biztosítani, hogy a Vásárlók minden esetben az érintettek közreműködése nélkül, azonnal tiltani tudják a kártya hozzáféréseket.

Magasabb konverzió

A regisztrációs bankkártya, vagy más néven VoxPay fiók egyszerűsíti a vásárlást: az ügyfeleknek legfeljebb egy jelszót, előfizetés esetén még azt sem kell megadniuk a fizetéshez, amelynek egyértelmű következménye a magasabb konverziós arány: azonos mennyiségű fizetési szándékból jóval nagyobb arányban lesz sikeres fizetés.

Tesztelők jelentkezését várjuk!

Jelenleg folyik az új fizetési rendszer auditálása és Partner oldali tesztelése. A teszteléshez régi és új Partnerienk jelentkezését is várjuk elsősorban havonta ismétlődő, vagy gyakori fizetéssel járó termékeket árusító weboldalakkal.

Kerjen Egyed Árajánlatot Most!

Tavaszi László

2000 óta foglalkozom weboldalak készítésével, tartalomgyártással, keresőoptimalizálással. Elsősorban marketingesnek tekintenek, de számos weboldal szerkezetének, felületeinek tervezésében vettem részt, miközben legalább ennyi oldal esetén dolgoztam konverzió optimalizáláson, vásárlási folyamat tervezésen, vagy éppen PPC kampányok menedzsementjén.

Facebook LinkedIn Google+ 


Regisztrációs bankkártya – előfizetéshez, ismétlődő vásárláshoz, 4.0/5 (1 szavazat)

Cimkék: ,

hasonló bejegyzések:

No related posts.

GD Star Rating
loading...


Szólj hozzá

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.