A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS IDEÁLIS ESETEI

Egyszeri, nagyobb összegű vásárlás

Ha Ügyfelei jellemzően nagyobb összegben vásárolnak, jelentősen csökkentheti az adminisztrációt, és növelheti a bizalmat a bankkártyás fizetéssel. A kártya elfogadással mentesülhet a futáros utánvéttel, vagy egyszerű előreutalással járó papírmunkáktól és még gyorsabban, biztosabban is jut a pénzéhez.

Utánvét kezelés elkerülése

Aki dolgozott együtt futárcéggel tudja, hogy hiába szállíttat a legjobb kézbesítővel, problémák, bonyodalmak mindig is lesznek. Nem feltétlen a futár tehet róluk, mert adott esetben az ügyfél nem lesz hajlandó átvenni, kifizetni az árut, vagy éppen a könyvelésen csúszik félre egy-egy szállítólevél feldolgozása. A futárokat nem tudjuk helyettesíteni, de a pénzek kezelésének terhét bankkártyás fizetéssel is levehetjük róluk (így az utánvét kezelés költségét is megspóroljuk).

Egyszerű visszáru és pénzvisszatérítés

A legjobb termékek és szolgáltatások esetében is számolni kell a pénzvisszatérítés lehetőségével, mely valljuk be, nem kellemes elfoglaltság. A bankkártyás fizetéssel könnyen és probléma mentesen túl lehetünk ezen az úgynevezett “refound” lehetőséggel, amely a már beérkezett összeget vissza tudja téríteni a vásárló bankkártyájára (az ahhoz tartozó bankszámlára).

Előfizetés

Legyen szó fizetős weboldal tartalomról, hírlevélről vagy más időszakosan megújuló termékről, a bankkártyás fizetés a nemzetközileg is elfogadott fizetési mód. Segítségével könnyen automatizálható az időszaki ismételt fizetés.

Profit növelés más fizetési rendszerek mellett

A bankkártyás fizetést akkor is érdemes beépíteni, ha egy SMS, vagy emelt díjas telefonos fizetés már megbízhatóan, rég óta működik oldalán. Miért? Mert a bankkártyás fizetés kiemelkedő részesedésének köszönhetően akár 30-40% plusz profitot is realizálhat!

Tipp: átutalás a bankkártyás fizetés mellett

A hagyományos banki átutalás egy bizonyos ponton túl a növekedés gátjává válik. Akár órákat is tölthetünk a beérkező tételek egyeztetésével és az ügyviteli rendszerünk teljesítés értékeinek manuális beállításával.

Ekkor érdemes hadra fogni a technikát és a vásárlóknak meghagyva a banki átutalás illúzíóját a feldolgozási oldalt automatizálni. A VoxPay megoldása hasonlít a hagyományos banki átutalásra, de a Partner oldalán – azaz a kedvezményezettnél – a fizetések beérkeztetése, felismerése és átvezetése a Partner rendszerébe teljességgel automatizált. A VoxPay banki rendszerkapcsolatoknak köszönhetően az átfutási idő is rövidebb: OTP, BudapestBank, CIB esetén akár 5 perc, más hazai bankokból következő munkanap, külföldről néhány nap.

A konzervatív ügyfelek maradéktalan kielégítése érdekében Ön se feledkezzen meg a bankkártyás mellett a VoxPay Online átutalás fizetési módról!

Kerjen Egyed Árajánlatot Most bankkártyás fizetésre!

GD Star Rating
loading...


Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.